Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí tarhoňoto s červenou řepou - pro nejmenší

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie179 kJ /
43 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky4,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pokud nemáme uvařené králičí maso, uvaříme ho zvlášť. Poté ho obereme z kostí a nakrájíme na kousky. Krok 2: Pórek nakrájíme nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme doměkka. Oloupeme a nakrájíme na kousky. Krok 3: V kastrůlku rozehřejeme olivový olej a na mírném stupni jemně orestujeme pórek. Přidáme tarhoňu a chvilku ji opékáme (1-2 minuty), neustále mícháme. Podlijeme trochou vody a dusíme, než je tarhoňa hotová. Krok 4: Přidáme králičí maso, červenou řepu a špetku solčanky. Promícháme a necháme společně prohřát.

Zveřejněno 22. 9. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Vhodnost dle zavedených surovin.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí tarhoňoto s červenou řepou - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZQm8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí tarhoňoto s červenou řepou - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZQm8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

jedno 5 mm kolečko pórku nemůže mít podle mě na chuť vůbec žádný vliv :-), je to stejné, jako kdyby dal někdo na porci polévky jedno kolečko mrkve

Lenunka: To ne, to by bylo moc :-)

Zobrazit 4 starší odpovědi

0,5 cm pórku? to je překlep, ne?

Lenunka: Není:-) Je to pásek pórku široký 0.5 cm...uvádím to takto pravidelné. Na jednu dětskou porci to bohatě stačí.

Tématické fráze:
recepty s řepy pro nejmensi, kralik a cervena repa recept pro deti

Suroviny:
maso králičí, řepa červená, těstoviny tarhoňa, pórek, olej olivový, solčanka

Přidat fotografie receptu