Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldový koláč

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 770 kJ /
1 857 kcal
Bílkoviny72,25 g
Tuky78,70 g
Vláknina36,02 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,49 g
Sůl2,63 g
Sacharidy199,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky prísady na cesto zmiesime. Cesto vyvaľkáme a vyložíme nám okrúhlu koláčovú formu. V rúre na 180°C 10 min predpečieme. Krok 2: Potrieme paradajkovou omáčkou, ktorú pripravíme zmiešaním pretlaku, oregana, prelisovaného cesnaku a soli.
Posypeme nahrubo nastrúhaným syrom. Krok 3: Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme nakrájaný mangold, osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak a 5 min podusíme.
Podusený mangold rozložíme na koláč. Krok 4: Povrch koláča potrieme jogurtom. Krok 5: Pečieme na 180°C.

Zveřejněno 5. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4Ln

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4Ln

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

mangold je úžasný..ale jedla jsem ho jen v Chorvatsku a u nás jsem ho nikde ještě prodávat neviděla..

Oskeruska: já nevím kde bydlíš, v Praze se dá koupit bez problémů na Farmářských trzích. V obchodě jsem ho taky nikde neviděla. :-)

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
mangoldovy kolac, mangoldový koláč se sýrem, batátový koláč se špenátem

Suroviny:
mouka hladká, mouka žitná, olej, sůl, voda, protlak, koření oregáno, česnek, sůl, mangold, cibule, sýr tvrdý, sůl, pepř, olej, česnek, jogurt

Přidat fotografie receptu