Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásový guláš se zelím (bez mouky)

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 739 kJ /
655 kcal
Bílkoviny16,51 g
Tuky29,94 g
Vláknina27,93 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 3,26 g
Sůl8,05 g
Sacharidy69,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, klobásy na kolečka a papriku na proužky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatova a přidáme česnek. Po chvilce přihodíme klobásy a také je opečeme. Krok 2: Přisypeme papriku a po krátkém zamíchání přidáme protlak a pokrájené zelí bez nálevu. Zalijeme vývarem, přimícháme koření a chilli papričku. Brambory nastrouháme na jemno a přidáme k zelí. Krok 3: Vaříme pomalu do změknutí zelí. Před koncem vaření dochutíme, případně dokyselíme nálevem ze zelí a cukrem. Nakonec vmícháme smetanu a už jen prohřejeme.
Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 9. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásový guláš se zelím (bez mouky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m40R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásový guláš se zelím (bez mouky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m40R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Recept je vyskusany,ale ja som dala hlavkovu kapusu,a bolo to vyborne,ale uz mam doma aj kyslu kapustu,tak cez tyzden je v plane s kyslou uvarit:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-K:-K:-K

PALIKA Skutecne nema? A ja se vzdy domnival, ze hlavni rozdil mezi gulasem a segedynem je prave to kysele zeli a kysela smetana. Vy asi delate segedenyn bez techto prisad, ze? Dejte nam reept, prosim, rad se poucim.

Paul Sulc: Jenže ne každé jídlo, ve kterém se nachází kyselé zelí, lze nazývat segedínem! Do segedínu určitě nepatří brambory, zeleninová paprika ani rajský protlak. Tohle je prostě jiné skvělé jídlo. ;-)

Vypada to fantasticky, bajecny vynalez kulinarskeho umeni, brzo zkusim. Ale proc to nenazvat jednoduse: Klobasovy segedyn. Ci burtovy segedyn.

Paul Sulc: Protože to se segedinem nemá nic společného :-)

Receptik sa mi paci a ukladam na vyskusanie,nie vzdy mam chut na maso,ale s klobaskou mi to urcite bude chutit:yes::yes::yes:

To vypadá moc dobře a i dobře tu může chutnat hned ukládám receptík :yes: :-K

MiskaM: Děkuji Moni :-K

Tématické fráze:
klobásový guláš, klobaskovy guláš recept, klobásovy guláš recept, klobaskovy guláš recepty, klobaskovy gulas, guláš se zelím, guláš klobásový, vařené zelí bez mouky, klobaskovy bramborovy gulad, zelí s guláš s klobásou, recept klobasovy gulas, klobasogulas, recept na klobásový guláš, klobásový guláš se zeím

Suroviny:
klobása, cibule, česnek, zelí kysané, paprika čerstvá zelená, brambory, sádlo, paprika sušená sladká, protlak, smetana zakysaná, vývar, chilli paprika čerstvá, kmín celý, sůl, pepř, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu