Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska / hejk pod sýrovou krustou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 992 kJ /
715 kcal
Bílkoviny145,63 g
Tuky4,04 g
Vláknina1,66 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 529 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy23,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu omyjeme a položíme na olejem vymazaný plech. V misce smícháme sladkou mletou papriku, strouhanku, sůl a medvědí česnek a směsí posypeme filety. Krok 2: Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 stupňů cca 10 minut. Krok 3: Posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci, než se sýr rozteče. Krok 4: Podáváme s bramborami, bramborovou kaší, zeleninovým salátem...

Zveřejněno 11. 10. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Dá se použít treska i hejk.

Neměla jsem eidam vcelku, tak jsem použila plátky.

Délka pečení je orientační, je třeba si rybu pohlídat podle zkušeností s vlastní troubou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska / hejk pod sýrovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n4l5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska / hejk pod sýrovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n4l5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
treska recept, treska recepty, treska s krustou, ryba s krustou ze strouhanky, delka pečení hejka, recepty z tresky, treska v sýrovém přelivu, recepty na tresku, losos se sýrovou a ořechovou krustou, recept na tresku, treska se sýrovou krustou, dá se hejk smažit ??

Suroviny:
treska, paprika sušená sladká, strouhanka kukuřičná, sůl, česnek sušený medvědí, sýr eidam, olej

Přidat fotografie receptu