Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínská polévka s vepřovými játry

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 678 kJ /
401 kcal
Bílkoviny47,37 g
Tuky14,83 g
Vláknina0,13 g
Cholesterol 616 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,81 g
Sacharidy14,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zázvor oloupejte a nakrájejte na tenké nudličky, čili papričku na kousky. Vývar nebo vodu přiveďte v hrnci k varu, vhoďte zázvor, čili, přidejte sójovou omáčku, olej a víno. Vařte asi 15 minut. Krok 2: Očištěná játra, nakrájená na velikost sousta, vhoďte do vývaru, přikryjte poklicí a stáhněte teplotu na minimum. Po 10 minutách přidejte pak choi, vypněte sporák a nechte dalších 10 minut stát. Krok 3: Před podáváním přidejte jarní cibulku na kolečka. Případně osolte a dolaďte sójovou omáčkou podle chuti.

Zveřejněno 12. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čínská polévka s vepřovými játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j4Bv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čínská polévka s vepřovými játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j4Bv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
čínská polévka recepty, čínské polévky, top recepty polévka játra, činska polevka, játra pak choi recept, čínské recepty, polévka s vepřovýma játrama

Suroviny:
vývar hovězí, sojová omáčka světlá, semínka sezamová, víno, játra vepřová, zelí hlávkové, cibulka jarní, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu