Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový jazyk s pekingskou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 941 kJ /
703 kcal
Bílkoviny14,48 g
Tuky0,75 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,90 g
Sůl21,00 g
Sacharidy76,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jazyky dejte vařit do studené vody mimo posledních 3 surovin. Vařte do měkka. Na posledních 15 minut přidejte česnek a čerstvé čili. Krok 2: Zchladlé jazyky oloupejte, očistěte a nakrájejte na plátky. Vývar přeceďte a zredukujte. Zahustěte škrobem. Krok 3: Podávejte studené se salátem nebo teplé s jasmínovou nebo basmati rýží a omáčkou.

Zveřejněno 3. 11. 2018

Poznámka autorky Karolina09

Jazyky můžete očistit před vařením, ale není to nutné a jde to obtížněji, než když jsou vařené. Omáčka je výborná jako dip k jakémukoli masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový jazyk s pekingskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EoVv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový jazyk s pekingskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EoVv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
veprovy jazyk, jak ocistit veprovy jazyk, omáčka po pekinsku, vepřový jazyk v černé omáčce, jak očistit vepřové jazyky, vepřový jazyk recepty, vepřový jazyk se sojovou, vepřový jazyk recept, vepřový jazyk s badyanem, recept na vepřový jazyk, vepřový jazyk na studeno, pekinská omáčka, vařený vepřový jazyk čínský, jak očistit jazyk, omáčky recepty, vepřový jazyk jak očistit, omáčka z jazyka, jazyk v černé omáčce, pekingska studena omáčka, top recepty jazyk česnek sojová omáčka recept

Suroviny:
jazyk vepřový, omáčka sojová, omáčka sojová, víno, badyán, kardamom, skořice, pepř celý, cukr, wei-su, cibule, zázvor, česnek, škrob, zeleninový salát, rýže

Přidat fotografie receptu