Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 513 kJ / 1 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
Tuky | 129,70 g |
Vláknina | 20,19 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Volskou oháňku nechte nasekat na dvoucentimetrové kousky. Olej zahřejte na vyšší teplotu, oháňku opečte do tmavohněda, přilijte 1 l vody, přikryjte a vařte 2 hodiny.
Krok 2: Cibuli a zeleninu očistěte, nakrájejte na malé kousky a na másle osmahněte do zlatova. Přidejte koření a sherry. Maso vyjměte, vykostěte, kosti vařte dalších 60 minut.
Krok 3: Vychladlé maso nakrájejte na malé kostičky. Polévku pomalu slijte přes jemné plátno, aby byla čirá. Vložte maso, zahřejte, ochuťte a podávejte.
Zveřejněno 6. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z volské oháňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40y1
Moje poznámka
Vývar z volské oháňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40y1
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 16 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 7 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 10 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 12 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 12 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 13 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
vývar neloupaná cibule,
polévka z volské oháňky recept
Suroviny:
oháňka hovězí,
olej,
cibule,
mrkev,
celer,
pórek,
rajče,
máslo,
pepř celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
sůl,
česnek,
tymián,
sherry
Komentáře (5)