Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 415 kJ / 4 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,96 g |
| Tuky | 387,56 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 2,71 g |
| Sodík | 10,20 g |
| Sůl | 24,59 g |
| Sacharidy | 34,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvený aspik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40j6
Moje poznámka
Vrstvený aspik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40j6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 8 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 8 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 10 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 11 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 11 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 12 hodinami
Tématické fráze:
aspik,
vajíčko v aspiku,
aspik z moravanky,
aspik v prášku,
vajička v aspiku,
zeleninový aspik,
recept na aspik,
formicky na aspik,
aspik recept,
silvestrovský aspik,
šunkový aspik se zeleninou a vajíčkem,
šunka v aspiku recept,
aspiky recepty,
jak se dělá aspik,
vajíčka v aspiku recepty,
majonézový aspik,
aspik zeleninovy,
zeleninový aspik vajíčka,
recept aspik,
recept na aspik se šunkou zeleninou a s vejci
Suroviny:
moravanka,
vejce,
šunka,
šunka,
majonéza,
želatina prášková,
ocet,
sůl,
cukr,
vývar zeleninový
Komentáře (8)
Jednou jsem také dělala vrstvený do silikonové formy srnčího hřbetu a po vyklopení se mi oddělil po celé délce v místě po prvním ztuhnutí...vypadalo to,jako kdybych ho úmyslně rozkrojila