Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák s uzeným masem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 083 kJ /
498 kcal
Bílkoviny63,85 g
Tuky11,86 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 2,29 g
Sůl5,50 g
Sacharidy26,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Květák rozebereme na menší díly a uvaříme na skus v osolené vodě. Poté scedíme a necháme okapat. Pokrájíme na menší kousky. Krok 2: Na rozpuštěném tuku osmažíme lehce dozlatova drobně pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme osmažit i na kostičky pokrájené uzené maso. Uzené maso používáme to, které se nemusí předem vařit a postačí mu krátká tepelná úprava. Krok 3: K uzené směsi přisypeme okapaný pokrájený květák, promícháme, společně prohřejeme, přilijeme rozšlehaná vejce, dle slanosti uzeného masa osolíme a opepříme a za občasného míchání necháme vejce ve směsi srazit. Krok 4: Podáváme s vařeným bramborem, chlebem nebo čerstvým pečivem, okurkovým salátem...

Zveřejněno 21. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4EJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4EJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
květák recepty, květák s uzeným masem, květák s uzenym, recepty z květáku, květák recept, top recepty

Suroviny:
květák, maso uzené, cibule, máslo, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu