Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí vývar z PH

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kuhnice kuhnice

Snadný

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie535 kJ /
128 kcal
Bílkoviny5,53 g
Tuky1,08 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 303 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy16,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme, maso omyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření (doporučuji solit až hotovou polévku). Fazolky a knedlíčky nebo nudle si necháme až do fáze hotového vývaru. Krok 2: Zalijeme vodou a pomalíme na low 10 hodin nebo na high 6 hodin. Já dělám přes noc. Krok 3: Vyndáme maso a obereme zvlášt do hrnce. Zeleninu pokrájíme na kousky a přihodíme k masu. Někdo používá vyvařenou zeleninu, někdo uvaří novou. Já použiji tu z vývaru. Polévku přecedíme k masu a zelenině a osolíme podle chuti. Krok 4: Přidáme fazolové lusky a vaříme 10 minut. Potom vložíme knedlíčky nebo nudle a dovaříme jak je potřeba. Odstavíme a přidáme petrželovou nať.

Zveřejněno 22. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí vývar z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JwwD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí vývar z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JwwD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Vývary z pomaláče nemají chybu.Ráda v něm vařím..:-K

Rcp nemá chybu:yes: (vyvařenou zeleninu lze řešit různě)
Dokonce zmiňuje i drobnosti jako "neloupaná cibule" či "studená voda" :yes::yes:
"Pomaláček" nemám:no:
No, ale i kdybych ho měl, tak jak v něm udělat políffku nikde hledat nebudu, že :no::no:

casino: díky za komentář. Určitě se najde někdo, komu pomůže třeba jako inspirace ;-)

Tématické fráze:
kdy solit vývar, vývar v ph, kuřecí vývar, kuřecí vývar v ph, slepičí vývar v ph, vývar z masa solit maso?, hotový vývar, kuřecí polévka z ph, kdy solit kureci polevku, kuřecí vývar recept, kdy solit masový vývar, recepty ph, jak udelat kureci vyvar, vývar z ph, solit vývar při přípravě, solit kuřecí vývar?

Suroviny:
krk kuřecí, stehno kuřecí, cibule, mrkev, petržel, celer, lusky fazolové, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček sušený, voda, sůl, nať petrželová

Přidat fotografie receptu