Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnový salát s tmavou treskou

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby chlazení

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny106,46 g
Tuky93,74 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 702 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,03 g
Sacharidy10,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kedluben očistíme a ukrojíme z něj tři plátky, asi centimetr široké. Dáme je vařit do osolené vody.
Vaříme na skus, scedíme a necháme vychladit. Uvaříme i vejce natvrdo a rovněž necháme vychladnout. Krok 2: Do misky nakrájíme na kostičky šunku, okurky, vajíčko a na kolečka nakrájenou cibulku. Nakonec přidáme na malé kostičky nakrájený uvařený kedluben a majonézu. Krok 3: Vše společně promícháme, osolíme, opepříme podle chuti a dáme vychladit do lednice. Krok 4: Tresku opláchneme pod studenou vodou, osušíme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením na ryby. Krok 5: Na přepuštěném másle krátce z obou stran osmažíme. Krok 6: Podáváme se salátem.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 25. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnový salát s tmavou treskou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x44J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnový salát s tmavou treskou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x44J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Tématické fráze:
treska recepty

Suroviny:
kedlubna, cibulka zelená, šunka, vejce, okurky sterilované, majonéza, sůl, pepř mletý, treska, sůl, pepř mletý, koření, šťáva citronová, ghee

Přidat fotografie receptu