Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bengálské brambory

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 682 kJ /
3 031 kcal
Bílkoviny48,61 g
Tuky221,38 g
Vláknina68,12 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy177,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky nakrájame na menšie kocky a na masle dusíme 5 minút. Krok 2: Pridáme hrášok a kokos a dusíme ďalších 5 minút. Krok 3: Pridáme cukor, rascu, papriku, korenie a soľ. Podlejeme 2 dl vody a dusíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Krok 4: Zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody. Krok 5: Podávame s plátkom mäsa, pečenou klobásou a pod.

Zveřejněno 13. 12. 2018

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy "2000 receptů z české a zahraniční kuchyně".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bengálské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZQJ2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bengálské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZQJ2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bengalske recepty

Suroviny:
brambory, máslo, hrášek, kokos, cukr, kmín celý, paprika sušená sladká, pepř, sůl, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu