Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 630 kJ /
389 kcal
Bílkoviny19,98 g
Tuky4,17 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy55,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory pečlivě umyjeme, osolíme, okmínujeme a celé uvaříme ve slupce. Mladé tvrdé hříbky očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli nadrobno. Krok 2: Hříbky s cibulí vložíme na pánev, přidáme bobkový list, sůl a mírně podlijeme vývarem. Vaříme cca 20 minut. Podléváme postupně, vždy malým množstvím vývaru tak, aby na konci vaření nezbyla na pánvi téměř žádná tekutina. Krok 3: Uvařené houby podlijeme valašskou kyškou a necháme ještě cca 3 minuty povařit. Krok 4: Podáváme s brambory uvařenými ve slupce.

Zveřejněno 3. 1. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MkY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MkY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

To je normálně teroristický útok...v lednu...mladé hříbky....bramborky vhodné k vaření ve šlupce...To musí být dobrota, bych si dala hned, z mísy velikééééé:yes::-K

Eja57: Dělám to i z hub nakyselo, mražených nebo ze žampionů :-)

Suroviny:
houba hřib, cibule, kyška, vývar, sůl, bobkový list, kmín celý, brambory

Přidat fotografie receptu