Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželová polévka se slaninou a hráškem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 189 kJ /
1 240 kcal
Bílkoviny28,50 g
Tuky87,30 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,50 g
Sacharidy68,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Petržlen očistíme, nakrájame na menšie kusy, osolíme, okoreníme a zalejeme vodou (množstvo vody dáme tak, aby sme dostali krémovú polievku). Varíme cca 15 minút. Potom rozmixujeme. Krok 2: Slaninu nakrájame na malé kocôčky a rozpražíme. Potom slaninu vyberieme a na výpeku 1 min restujeme hrášok. Krok 3: Polievku v tanieri posypeme slaninou a hráškom (aj s výpekom) a ozdobíme vňaťou. Ihneď podávame.

Zveřejněno 8. 1. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Petrželová polévka se slaninou a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WNxo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Petrželová polévka se slaninou a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WNxo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hráškovo petrželová polévka, hrášková polévka

Suroviny:
petržel, hrášek, slanina uzená, pepř bílý, sůl, nať petrželová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu