Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 965 kJ / 1 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 313,81 g |
| Tuky | 20,60 g |
| Vláknina | 32,70 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 4,05 g |
| Sacharidy | 90,95 g |
Postup přípravy
Nakonec přidáme oloupanou a najemno nastrouhanou bramboru, rajčatový protlak, kečup, prolisovaný česnek a zbylé koření. Krok 3: Necháme na mírném ohni ještě 5 minut provařit za občasného zamíchání.
Zveřejněno 21. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš na český způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YP2A
Moje poznámka
Hovězí guláš na český způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YP2A
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 32 sekundami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 10 minutami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 11 minutami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 12 minutami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 42 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 1 hodinou
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 1 hodinou
Medovníkové koule
Dechtochema před 1 hodinou
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 1 hodinou
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 1 hodinou
Tématické fráze:
cesky gulas,
může se dát do guláše syrová paprika,
recept z hovězího na guláš jako zverina,
jak a z čeho uvařit hovězí guláš,
guláš z hovězího ořechu,
jak uvarit gulas aby byl hodne tmavy z klizky,
gulas hovezi jako z divočáka,
hovězí guláš ala na zverinu,
hovězí guláš na zvěřinau,
česky guláš top recept,
jak uvařit guláš aby byl tmavý,
nedal jsem protlak do guláše,
hovězí guláš dá se dát olej do gulase,
dobry cesky guláš recept,
hovězí guláš ala zvěřina,
hovězí guláš s ořechy,
hovězí guláš na způsob z divočiny,
jaké koření se dává do hovězího gulasu,
hovězí a la bažant,
co dat do gulase aby byl tmavý
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
koření,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
pivo černé,
paprika sušená sladká,
česnek,
kmín mletý,
pepř mletý,
brambory
Komentáře (24)
Jinak Misko,když budeš mít možnost masa kančí,dančí tj.zvěřiny tak neváhej,je to zase úplně něco jiného,ale taky super gulášek,doporučuji,je to mňamka ,ale s líčky to nemá nic společného,musí to být pravá zvěřina.
Miško vím ,že zvěřina je drahá,ale kdyby třeba jsi měla příležitost,třeba vyhrát na mysliveckém plese,teď je doba kdy se konají,tak neváhej a jdi do toho
Jsem dumal, čím se tento, tzv. český guláš liší od dobrého guláše
No, bude to nejspíš v tý cibuli
Nééé že v té syrové navrch, ale v té nedostatečně usmažené, že
***
Veronika.Hrozna:
Divina je divina
A ani není třeba vymýšlet pohádky, že to byl jeleň jako kráva...