Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí polévka s mangoldem - pro nejmenší

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie380 kJ /
91 kcal
Bílkoviny20,07 g
Tuky1,17 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Vytáhneme a nakrájíme na malé kousky, vodu nevyléváme.. Mangold a pórek nakrájíme. Krok 2: V kastrůlku rozpustíme ghí a jemně orestujeme pórek. Přidáme mangold, podlijeme trochou vývaru (vody, ve které jsme uvařili hovězí maso) a několik minut podusíme. Krok 3: Přidáme nakrájené maso a dolijeme zbylým vývarem. Společně přivedeme k varu a odstavíme.

Zveřejněno 7. 2. 2019

Poznámka autorky Johanka128

Vhodnost dle zavedených surovin.

Hotovou polévku není většinou třeba solit, protože vývar je už slaný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí polévka s mangoldem - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zOPZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí polévka s mangoldem - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zOPZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

s ohledem na ekonomicke planovani vareni .) delam normalne vyvar ve velkem mnozstvi a pak na porcuji a zamrazim spolecne s masem.

Frantiska: Jasně :-) Ja uvádím množství většinou na jednu porci:-K což neznamená, že vždycky vařím jen jednu porci. Taky mám v mražáku třeba slepičí vývar :-)

Tématické fráze:
vyvar s mangoldem, hovězí mangold

Suroviny:
maso hovězí, pórek, mangold, ghee, sůl

Přidat fotografie receptu