Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 794 kJ / 7 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,00 g |
Tuky | 22,40 g |
Vláknina | 275,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51,17 g |
Sůl | 125,00 g |
Sacharidy | 1 570,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve uvaříme řepu. Zelí s cibulí nastrouháme, dáme do velkého hrnce a přidáme vařenou, oloupanou, nastrouhanou řepu a kmín.
Krok 2: Svaříme vodu s octem, solí, cukrem a nalijeme do hrnce na pokrájenou zeleninu. Vaříme 10 minut od bodu varu. Horké plníme do sklenic a sterilujeme 10 minut na 80°C.
Krok 3: Vím, že tu najdete podobné recepty, ale takto to dělala maminka a já po ní.
Zveřejněno 9. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Míchaná čevená řepa se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z3y
Moje poznámka
Míchaná čevená řepa se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z3y
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 2 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 7 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
červená řepa se zelím,
červenou řepou se zelím
Suroviny:
řepa červená,
zelí,
cibule,
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
kmín celý
Komentáře (4)