Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,46 g |
Tuky | 94,88 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 911 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 36,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený hlávkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0PE
Moje poznámka
Zapečený hlávkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0PE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 10 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 14 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 5 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 5 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 6 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 6 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 8 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 9 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny salat,
hlávkový salát recepty,
hlávkový salát recept,
recept na hlávkový salát,
zapečený okoun,
zapékaný hlávkový salát,
nádivka z hlávkového salátu,
hlávkový salát,
zapečný hlávkový salát recept,
salát z lilku a hlávkového salátu,
recepty z hlávkového salátu,
recepty z hl. salátu,
recept na hl. salát,
salatovy privarok,
okoun salát,
co vařit z hlávkového salátu,
co uvarit k hlavkovemu salatu?,
recepty hlávkový salát,
zapečenej salát,
recept okoun nilský
Suroviny:
salát hlávkový,
máslo,
žloutek,
salám měkký,
strouhanka,
mléko,
bílek
Komentáře (2)