Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí svíčková v arašidové kůrce s teplým salátem ze sojových klíčků a limetko-koriandrovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Nemecky_Kreativni_Chef Nemecky_Kreativni_Chef

Náročný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 819 kJ /
1 391 kcal
Bílkoviny85,46 g
Tuky81,58 g
Vláknina28,83 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 2,16 g
Sůl4,95 g
Sacharidy65,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pec rozehrat na 160°C horkovzduch nebo 180°C horni a spodni ohrev. Pak-choi umyt. Listy oddelit od stonku a dat stranou. Stonky nakrajet na zhruba 0,5cm velke kousky. Nahrubo nasekat arasidy. Krok 2: Oloupat salotku a cesnek a oboje nakrajet na drobne kostky. Oloupat zazvor a nadrobno nasekat. Feferonku podelne rozpulit, odstranit stonku a jadro a nakrajet na drobne prouzky. Vymackat z limetky stavu. Umyt koriandr a dosucha vytrepat. Dat stranou konecky, lupinky oskubat a nahrubo nasekat stonky. Krok 3: 1 lzici rostlinneho oleje ohrat v panvi a arasidy spolecne se stonky pak-choi pri stredni teplote 3 minuty smazit. S trochou sojove omacky zalit, pridat koriandrove stonky a arasidove maslo a nasledne vse dohromady smichat do jedne pasty. Krok 4: Hovezi svickovou jednou kolem s pulkou lzickou soli a pulkou lzickou pepre dle libosti okorenit. Ohrat 2 lzice rostlinneho oleje v panvi a v totozne hovezi svickovou prudce opect z kazde strany 1 minutu. Krok 5: Hovezi svickovou polozit na plech pokryty pecicim papirem. Rovnomerne potrit arasidovou pastou a na strednim rostu v predehrate troube 9 minut nechat vypect. Krok 6: Vlozit salotku, cesnek, zazvor a feferonku do jedne misky. Promichat vse spolecne s 1 lzici limetkove stavy. Nasledne nechatdo dalsiho pouziti. Krok 7: V panvi rozehrat 1 lzici rostlinneho oleje a zpenit sojove klicky 3 minuty na stredni teplote. Pridat pak-choi listky, zalit vse s zbylou sojovou omackou a nechat zavadnout zhruba 1 minutu. Pak vmichat koariandrove listky. Krok 8: Pridat sojove klicky a pak-choi do mistky s marinovanou salotkou a cesnekem, vse smichat. Vyndat hovezi svickovou z pece. Krok 9: Teply sojovo-klickovy salat dat do stredu na talir. Hovezi svickovou dat na salat a ozdobit s koriandrem.

Zveřejněno 13. 2. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí svíčková v arašidové kůrce s teplým salátem ze sojových klíčků a limetko-koriandrovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dj9q

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí svíčková v arašidové kůrce s teplým salátem ze sojových klíčků a limetko-koriandrovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dj9q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
svíčková hovězí, cibule červená, česnek, feferonka, klíčky, mangold, limetka, zázvor, koriandr, arašídy, omáčka sojová, máslo arašídové, sůl, pepř, olej rostlinný

Přidat fotografie receptu