Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové po debrecínsku v PH

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 653 kJ /
395 kcal
Bílkoviny4,10 g
Tuky33,99 g
Vláknina7,57 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 659 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy16,39 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na dno PH dáme sádlo a špek, pokrájený na kostičky, rovnoměrně posypeme 1 lžičkou sladké papriky, na to nasypeme drobně pokrájenou cibuli, na cibuli dáme maso (nejlépe plec) – mírně osolené a trochu víc opepříme. Na maso rovnoměrně nasypeme druhou lžičku papriky a prolisujeme česnek. Přidáme i protlak a nakonec zalijeme vodou tak, abychom z masa neopláchli koření. Krok 2: Pomalíme asi 2 a 3/4 až 3 hodiny na stupeň High, pak přidáme na kolečka pokrájenou klobásu a na proužky nakrájenou papriku. Za další čtvrt hodiny ochutnáme, podle potřeby dosolíme a dochutíme, přidáme smetanu a hotovou jíšku (omáčka by neměla být hustá). Necháme 10-15 minut povařit, nakonec přidáme na kousky nakrájené rajče, přiklopíme a vypneme pomalý hrnec. Krok 3: Jako příloha je nejlepší rýže, ale hodí se i brambory, těstoviny či knedlík, co kdo rád.

Zveřejněno 17. 2. 2019

Poznámka autorky MamlajdaD

Nám moc chutnalo a vám také přeji dobrou chuť! :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové po debrecínsku v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lwxr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové po debrecínsku v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lwxr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
veprova plec po debrecinsku, plec po debrecinsku, vepřové po debrecínsku, kyta po debrecínsku, vepřove maso v ph., recept na debrecinsku sumku, vepřové z ph recepty, vepřová kýta na po debrecinsku

Suroviny:
plátek vepřový, sádlo, slanina uzená, paprika sušená sladká, cibule, česnek, pepř, protlak, voda, klobása, paprika, rajče, jíška, smetana 12%

Přidat fotografie receptu