Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 098 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,60 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Segedínský guláš - návod na přípravu
Zveřejněno 24. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qz6l
Moje poznámka
Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qz6l
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 19 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 6 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 7 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 7 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 9 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 11 hodinami
Tématické fráze:
segedín z hlàvkového zelí,
segedin s hlavkoveho zeli,
segedín z z hlávkového zelí,
segedynsky gulas z hlávkového zelí,
segedin z cerstveho zeli,
segedínský guláš z hlávkového,
segedín z hlávkového zelí recept,
recept na segedin hlavkoveho zeli,
segetinsky gulas z hlavkoveho zeli,
segegin z havkoveho zelí,
segedin zcerstveho zeli,
zelí do segedinského guláše,
recept na segedin z hlávkového zelí
Suroviny:
maso vepřové,
zelí hlávkové,
sádlo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
mouka polohrubá
Komentáře (2)