Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pánev z červené rýže s vepřovými kostkami

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 747 kJ /
1 851 kcal
Bílkoviny144,38 g
Tuky20,36 g
Vláknina41,35 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy253,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme na kocky narezané a v múke obalené (len jemne) mäso a krátko opražíme. Pridáme ryžu, osolíme, okoreníme, zalejeme vodou len tesne nad povrch a dusíme 20 minút. Krok 3: Pridáme na malé kocky nakrájané jablká a hrášok, premiešame a podusíme 5 minút. Krok 4: Podávame posypané pažitkou.

Zveřejněno 1. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pánev z červené rýže s vepřovými kostkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yNXW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pánev z červené rýže s vepřovými kostkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yNXW

Marie

Suroviny:
maso vepřové, rýže, hrášek, jablko, cibule, mouka hladká, olej, pažitka, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu