Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 618 kJ / 4 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,04 g |
Tuky | 157,93 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 596,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Moje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 20 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 20 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 42 minutami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 1 hodinou
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 2 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 2 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 3 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 4 hodinami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 6 hodinami
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 6 hodinami
Čočka na kyselo
Karel849 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jahodové řezy,
řezy na plech,
řezy s jahodami,
jahodové recepty,
jahodové řezy se zakysanou smetanou,
jahodové řezy se želatinou,
jahodové řezy recepty,
jahodová buchta se želatinou,
jahodový řez,
jahodové moučníky,
jahodový řezy,
jahodové řezy s želatinou,
sváteční jahodové řezy,
buchta s jahodami a zakysanou smetanou,
řezy se želatinou,
nejlepsi jahodove rezy,
recepty na nejlepší jahodové řezy,
jahodová buchta s želatinou,
jahodové řezy se smetanou,
buchta s jahodami a zelatinou
Suroviny:
vejce,
cukr,
mléko,
olej,
mouka polohrubá,
jahody,
pudink jahodový,
smetana zakysaná,
želatina
Komentáře (7)