Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 856 kJ / 2 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,52 g |
Tuky | 66,81 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 362,55 g |
Postup přípravy
Těsto by při správném vykynutí mělo zdvojnásobit svůj objem. Vykynuté těsto vyklopíme na vál a rozdělíme na 4 díly, každý díl vyvalujeme do koule, přikryjeme utěrkou a necháme ještě chvíli kynout. Pak knedlíky vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 20 minut.
Zveřejněno 10. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Z2X
Moje poznámka
Guláš z dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Z2X
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 10 minutami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
guláš z dvojího vepřového masa,
guláš z vepřové ho a hovězího masa,
vepřové maso na kousky recepty
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
slanina anglická,
koření gulášové,
paprika sušená uzená,
vývar masový,
mouka hladká,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
česnek,
mouka polohrubá,
sůl,
droždí,
mléko,
vejce
Komentáře (2)