Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková žemlovka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 139 kJ /
1 945 kcal
Bílkoviny84,52 g
Tuky43,99 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 3,60 g
Sůl8,57 g
Sacharidy292,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme skoro do mäkka. Scedíme. Krok 2: Rohlíky nakrájame na plátky, klobásu na kocôčky. Krok 3: Do vymazaného pekáča uložíme vrstvu rohlíkov, navrstvíme karfiol, posypeme klobásou, zakryjeme vrstvou rohlíkov. Krok 4: V mlieku rozhabarkujeme vajcia so soľou a korením a zalejeme rohlíky. Krok 5: V rúre pri strednej teplote pečieme asi 40 minút. Podávame teplé so šalátom.

Zveřejněno 14. 7. 2009

Poznámka autorky tejaja

Môžeme vylepšiť o strúhaný syr, ktorý zamiešame do mlieka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková žemlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1YY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková žemlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1YY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Ty jedna, to může být :-p, jen se podívám na foto a už slintám blahem:-D:yes::-p

Chutná večeře a pro mne i oběd :-):yes:+

Tématické fráze:
kvetakova jidla, zemlovka s kvetakem, žemlovka tejaja, recepty žemlovka, recept žemlovka, recepty z květáku, recept na květákovou žemlovku, květák recepty zapečený jako zemlovka, luxusní žemlovka, zeleninová žemlovka, kvetakova

Suroviny:
rohlík, květák, klobása, mléko, vejce, sůl, koření bílé mleté

Přidat fotografie receptu