Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené maso v pórkovo-cibulovém zelí

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 221 kJ /
770 kcal
Bílkoviny75,24 g
Tuky38,91 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 3,04 g
Sůl7,00 g
Sacharidy26,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky velikosti sousta. Cibuli a pórek nakrájíme na půlkolečka. Na sádle opečeme maso a po chvíli přidáme cibuli s pórkem. Restujeme společně asi 6-7 minut. Krok 2: Zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme vývarem. Přidáme kmín a sůl a vaříme 15-20 minut. Často promícháváme, aby se zelí nepřipálilo. Krok 3: Když cibule změkne, zelí dochutíme octem a cukrem. Mělo by se podobat chutí hlávkovému. Maso tomu dodá dobrou chuť. Podáváme s brambory, chlebem nebo knedlíky.

Zveřejněno 11. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso v pórkovo-cibulovém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jrvW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso v pórkovo-cibulovém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jrvW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
uzené maso, uzené maso recepty, recepty z uzeného masa, recept s úzenym masem, masové recepty, uzeny maso recepty, recepty na uzené maso, recept na uzené maso, recepty se zelím, cibulové zelí, cibulové zelí s porkem, recept uzené maso, uzené maso recept

Suroviny:
krkovice uzená, pórek, cibule, mouka hladká, sádlo, vývar masový, kmín celý, sůl, cukr, ocet

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu