Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 649 kJ / 1 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,46 g |
| Tuky | 38,09 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 456 mg |
| Sodík | 680 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 142,29 g |
Postup přípravy
Pak brambory oloupeme, rozmačkáme a po vychladnutí do nich vmícháme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, žloutky a nastrouhaný sýr. Osolíme, opepříme a promícháme. Krok 2: Z hmoty tvoříme karbanátky, které namáčíme v rozšlehaných bílcích, obalíme ve strouhance a v oleji smažíme do zlatova.
Zveřejněno 14. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo - bylinkové karbanátky s vůní česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KqAr
Moje poznámka
Bramborovo - bylinkové karbanátky s vůní česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KqAr
Nejnovější recepty
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 42 minutami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 51 minutami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové košíčky
kvetka před 37 minutami
Hovězí polévka
Kajkajak před 47 minutami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 1 hodinou
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 2 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 2 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 2 hodinami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborové karbanátky,
brambory vařené ve slupce recepty,
karbenatky,
karbanátky s bramborem,
zeleninové karbanátky s bylinkami a parmazánem,
bramborové karbanátky recept,
bramborové karbenátky,
recept na bramborak,
karbanatky z brambor,
recepty z vařených brambor ve slupce
Suroviny:
brambory,
česnek,
nať petrželová,
žloutek,
parmazán,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (4)