Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankovo-rozinkový salát

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 873 kJ /
1 643 kcal
Bílkoviny30,80 g
Tuky70,97 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy203,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a dáme na 30 minút do perín. Potom pohánku vyberieme a necháme vychladnúť. Krok 2: Pridáme na kocky nakrájané jablko, hrozienka, roztopený med, olej, škoricu a kokos. Jemne osolíme. Krok 3: Šalát dáme na rozložené šalátové listy a posypeme nasucho opraženými nasekanými orechami.

Zveřejněno 14. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankovo-rozinkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RA8L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankovo-rozinkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RA8L

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pohankový salát

Suroviny:
pohanka, jablko, rozinky, ořechy, kokos, med, skořice, olivový olej s lanýži, sůl, salát hlávkový

Přidat fotografie receptu