Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 736 kJ / 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 34,18 g |
Vláknina | 16,85 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 53,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory plněné zelím a kuřecími uzenými stehny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pyrl
Moje poznámka
Pečené brambory plněné zelím a kuřecími uzenými stehny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pyrl
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 11 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 2 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 3 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 3 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 4 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 4 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 6 hodinami
Tématické fráze:
za peceni brabori z kurecima stehnama,
plněné brambory,
recept s uzenými kuřecími stehny,
zelí pečené recept,
plněné brambory recept,
pečené zelí s uzeným,
plněny brambory,
recept na plněné pečené brambory,
pečené brambory se zelím
Suroviny:
brambory,
paprika sušená sladká,
sýr žervé,
zelí kysané,
stehno kuřecí uzené,
petrželka,
máslo,
kmín drcený,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře