Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,17 g |
Tuky | 19,09 g |
Vláknina | 35,25 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 77,80 g |
Postup přípravy
Do mikrotenového sáčku kápneme olej, sáček mezi dlaněmi promneme a poté ho rozevřený vložíme do misky. Lehce osolíme, opatrně vyklepneme 1–2 vejce (podle velikosti) a nad vejci uděláme na sáčku pevný uzel. Naplněný sáček vložíme na 3 až 4 minuty do vařící vody, po uvaření sáček rozstřihneme a hotová vejce opatrně přemístíme do talíře.
Zveřejněno 11. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNAg
Moje poznámka
Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNAg
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 5 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 12 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 27 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hribova omáčka s těstovinami,
hřibová omáčka ze sušených hřibů,
jak uvařit hribovou omacku,
hřibová omáčka jemná,
hribova omacka sk,
hřibová omáčka na těstoviny s houbami,
jak pripravit hribovou omacku,
zeleninová omacka
Suroviny:
hříbky sušené,
brambory,
mrkev,
cibule,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo,
mouka hladká,
pepř mletý,
sůl,
smetana sladká,
petržel,
vejce,
olej,
sůl
Komentáře (2)