Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 196 kJ / 2 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,78 g |
Tuky | 195,00 g |
Vláknina | 0,27 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 9,49 g |
Sůl | 19,35 g |
Sacharidy | 3,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojí lančmít
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QzKZ
Moje poznámka
Dvojí lančmít
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QzKZ
Nejnovější recepty
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 3 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 21 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 46 minutami
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 1 hodinou
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 1 hodinou
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 3 hodinami
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 11 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 14 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 14 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 14 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 14 hodinami
Tématické fráze:
lanchmid,
lančmít,
lančmíd,
lanchmid co z nej,
domaci lancmid,
lanchmid recept,
domácí lanchmid,
koření na luncheon meat,
kořeni luncheon meat,
maso na luncheon meat,
luncheon meat recept,
domaci lancmit,
kutrování vepřového masa,
koření do lančmitu,
prát do lančmídu,
domácí lančmit -luncheon meat,
lančmít recepty
Suroviny:
bůček bez kosti,
plecko vepřové,
kůže vepřová,
vývar,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
podravka,
pepř,
praganda,
kůže z bůčku,
vývar,
koření maďarské,
sůl,
Komentáře