Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlovo-okurková pomazánka

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 973 kJ /
710 kcal
Bílkoviny25,58 g
Tuky9,31 g
Vláknina15,92 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy124,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pšeno (jáhly) prepláchneme, zalejeme vodou asi 0,5 cm nad a uvaríme. Necháme zakryté vychladnúť. Krok 2: Uvarené pšeno, kyslé uhorky a cesnak spolu so soľou a nálevom rozmixujeme na hladkú hmotu. Krok 3: Vmiešame jogurt alebo kyslú smotanu.
Ak sa zle mixuje pre hustotu masy, pridáme časť jogurtu už pri mixovaní.

Zveřejněno 1. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlovo-okurková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EkBW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlovo-okurková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EkBW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
okurková pomazánka

Suroviny:
jáhly, okurky sterilované, česnek, jogurt, lák z okurek, sůl

Přidat fotografie receptu