Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Leningradský zázrak à la Ivan Getvyrk (wattpad recept)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

PaVZED060403

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: ?

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme brambory bez slupky. Krok 2: Uvařené horké brambory propasírujeme a prošťoucháme. Krok 3: Přidáme mouku a tvoříme karbanátky. Krok 4: Smažíme na trošince oleje (jíme zdravě a olej není často v akci). Krok 5: Vyndáme a můžeme jíst, pokud jíte nezdravě, tak si to posolte.

Zveřejněno 3. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Leningradský zázrak à la Ivan Getvyrk (wattpad recept)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0ZB5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Leningradský zázrak à la Ivan Getvyrk (wattpad recept)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0ZB5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

:-D no to je tedy dobrý matroš;-)

:-? Proč zázrak??? Je to něco mezi br.plackou a škubánkem, pokud se mouka přidává do horkých brambor. Placky dělám ze studených brambor.
:-? Kdo je Ivan Getvyrk???
:-? wattpad recept - to je rcp s příběhem?
<3 Než na oleji, raději smažím na sádle. <3

Zobrazit 2 starší odpovědi

Mne by možná spíš zajímalo - u této "podivnosti" - kdo je Ivan Getvyrk :-);-)

Má to být jídlo bramborové , nebo moučné, nebo zdravé, nebo nezdravé ,bez soli, nebo se solí:-((:-((:-((? Je to příloha, nebo hlavní jídlo? Má tam být cítit brambory, nebo mouka ???

Veronika.Hrozna: Je pravda, čo píšeš, ale...príjem kuchynskej soli je v našich podmienkach vysoký. Je nebezpečné prijímať viac soli, ako potrebujeme, a u nás sa doporučená spotreba prekračuje. Soľ nie je len to, čo ja prisypem do jedla, je v mnohých potravinách.
Stojí zato prečítať si tu: https://mene-solit.cz/sul-a-zdravi/nadmerny-prisun...
Soľ nie je jediným zdrojom jódu, obsahujú ho aj potraviny, výborným zdrojom jóde je napr. jogurt, vajcia, slivky, všetky morské ryby...https://sk.medlicker.com/1392-jod-potraviny
Takže pravda je kdesi uprostred, ale množstvo soli, ktoré konzumujeme, je skutočne vysoké. Myslím, že takto to bolo myslené aj autorom, keď použil pojem "nezdravo". ;-)

Zobrazit 3 starší odpovědi

To jsou zjednodušené škubánky... My z Česka do nich dáváme ještě kolečko točeňáku

Opravdu super receptík:-(:-(:-(kolik brambor,mouka jakákoliv???????Sůl není potřeba??????No díky za receptík:-K:-K:-K

:-*

Tématické fráze:
brambory recepty

Suroviny:
brambory, mouka

Přidat fotografie receptu