Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka jako špíz

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 927 kJ /
461 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky43,90 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Panenku nakrájíme na cca 2cm silné plátky, naložíme do oleje s kořením a necháme alespoň 2 hodiny v chladu uležet. Krok 2: Mezitím nakrájíme zeleninu na kostky. Poté napichujeme na špejle (použila jsem jednorázové dřevěné) maso s obměnou zeleniny. Krok 3: Do hluboké pánve stačí použít olej z naloženého masa a ze všech stran opéct. Podávala jsem s brambory.

Zveřejněno 15. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Panenka jako špíz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Zz8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Panenka jako špíz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Zz8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
nejlepsi spizy z panenky, panenka recepty, nalozena panenka na špízy, naložená vepřová panenka recept, špíz z naložené panenky

Suroviny:
panenka vepřová, cibule, rajče cherry, paprika čerstvá bílá, olej slunečnicový, koření, pórek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu