Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí frittata

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 881 kJ /
449 kcal
Bílkoviny20,52 g
Tuky11,79 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy60,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králičí hřbet omyjeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Brambory nastrouháme najemno, mrkev nakrájíme na kousky. Krok 2: Uvařené králičí maso obereme a nakrájíme na kousky. V míse smícháme maso s nastrouhanými bramborami, mrkví, hráškem, vejci a solí. Krok 3: Zapékací mísu vymažeme olejem a vlijeme do ní směs. Krok 4: Dáme zapéct do trouby na cca 180 stupňů. Necháme zapékat asi 30 minut, je třeba se řídit zkušeností se svou troubou. Krok 5: Podáváme samostatně nebo se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 15. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí frittata

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/go9k

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí frittata

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/go9k

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
v jake vode uvarit kralici stehna

Suroviny:
králík, brambory, mrkev, hrášek, sůl, vejce, olej

Přidat fotografie receptu