Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená řepa s okurkami

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 764 kJ /
422 kcal
Bílkoviny11,51 g
Tuky1,77 g
Vláknina17,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy72,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cviklu ošúpeme a nakrájame na hranolčeky. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme cviklu a za stáleho miešania 5 minút restujeme. Krok 3: Prilejeme vývar, pridáme klinčeky, cukor a soľ a dusíme 20 minút. Krok 4: Zmiešame víno, ocot a solamyl a cviklu zahustíme. Krok 5: Nakoniec pridáme na malé kocky nakrájané uhorky a už necháme len prehriať. Krok 6: Podávame s volským okom, fašírkou alebo kúskom mäsa.

Zveřejněno 26. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená řepa s okurkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gom9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená řepa s okurkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gom9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
dušená mrkev s okurkou

Suroviny:
řepa červená, cibule, vývar zeleninový, okurky sterilované, koření hřebíček, cukr, olej, sůl, víno červené, ocet, solamyl

Přidat fotografie receptu