Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 710 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,84 g |
Tuky | 17,21 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 35,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Quinoa s uzeným tofu a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ZQw
Moje poznámka
Quinoa s uzeným tofu a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ZQw
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 4 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 7 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený zebra dortík
MPetra před 49 minutami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 4 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 8 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 9 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 11 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 11 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 11 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 13 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
quinoa a uzene tofu,
quinoa s hlivou,
propuštěne na maslo,
quinoa s s hlívou
Suroviny:
quinoa,
tofu uzené,
hlíva ústřičná,
rajče cherry,
paprika čerstvá žlutá,
hrášek mražený,
oříšky kešu,
máslo,
omáčka sojová,
sůl,
česnek sušený,
koření chilli
Komentáře