Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Tefal

Náročný

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 95 min

95 min (95 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 076 kJ /
3 125 kcal
Bílkoviny146,68 g
Tuky210,08 g
Vláknina15,48 g
Cholesterol 546 mg
Sodík 442 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy155,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí krk nakrájíme na větší kostky a vložíme je do tlakového hrnce. Přidáme koření, cibuli na čtvrtky a zalijeme vodou. Osolíme. Zaklopíme a vaříme 1 hodinu. Krok 2: Vývar přelijeme do mísy a vyjmeme koření. V hrnci orestujeme jíšku z mouky a másla. Přidáme zpět vývar s masem, provaříme 10 minut. Dochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou, sekaným koprem a zjemníme smetanou. U bezlepkové varianty použijeme bezlepkovou mouku a při intoleranci laktózy rostlinné či bezlaktózové produkty.

Zveřejněno 13. 6. 2019

Poznámka autora Tefal

Tlakový hrnec, který vám připraví během chvilky večeři pro celou rodinu. Hodí se jak ke standardnímu vaření, dušení a smažení bez tuku, tak k rychlé přípravě pokrmů pod tlakem. Jedno přepnutí ventilu na poklici urychlí přípravu pokrmů až o desítky minut! Hrnec si oblíbíte pro snadnou manipulaci díky systému otevírání/zavírání pomocí jedné ruky. Je vybaven pěti pojistkami pro bezpečné použití a vhodný je pro všechny typy vařičů včetně indukčního.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qBOR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qBOR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
hovězí s koprová omáčka a fazolkami

Suroviny:
krk hovězí, cibule, mouka hladká, máslo, olej, smetana, kopr, citron, cukr, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, voda

Přidat fotografie receptu