Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na víně

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 85 min

85 min (85 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 093 kJ /
978 kcal
Bílkoviny5,18 g
Tuky84,22 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,35 g
Sacharidy17,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky, slaninu na menší kousky. Krok 2: Slaninu dáme do hrnce, když se začne vypékat, přidáme cibuli, potom maso, po zarestování masa přilijeme trochu vody, přidáme bujon, zalijeme vínem a dusíme do změknutí masa. Krok 3: Když je maso měkké, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě a přidáme lžíci kečupu.

Zveřejněno 18. 7. 2009

Poznámka autorky Jikotka

Koření dávám do vajíčka na čaj a maso dělám v tlakáči.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZVD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZVD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

:-O

hlavně tymián...mňam:-p

mariaj,patří tam sůl...hned to přidám do receptu,díky...:-O:-*,hlavně že jste si pochutnali....:-p:-D

Dělám podobně, z koření dávám pepř, bobkový list, nové koření a přidávám brusinky.Základ dělám na sporáku, dopékám v troubě.:yes:

bobík:yes::yes: robila som dnes na obed aj s bramborovým knedlíkom a moc sme si pochutili..:-p

jikotka nepíšeš tam žiadnu soľ má to tak byť?...ja som na konci omáčku trošku prisolila...

Děvčata,to víno je sladké,ale omáčka byla výborná :-p.Já víno skoro nepiju,byla tady láhev,tak jsem jí vzala a basta,vůbec jsem nezkoumala jaké víno v ní je :-*:-D:-D

Tak to nevím, spagi, není to něco, jako Metropol?:-O

Jani - rosso´= červené ( a co má Jiřinka na fotce vyloženě sladké nebude);-)

Jiřko, to vypadá mńamózně:-p, jaká byla ta šťáva?:yes: Jééé a teď se dívám, tys dala víno Rosso? To je sladké, ne?:-O

Tématické fráze:
hovězí zadní recept pohlreich, hovězí maso na víně, hovězí krk pohlreich, hovězí pérko, recepty pohlreich hovězí krk, hovězí na na cervenem vine, hovězí pérko recepty, hovezi na cervenem vine, na víně, hovězí zadní pohlreich, hovězí navíně, hovězí pérko recept, hovězí recepty, hovězí roštěná na víně, hovězí na portském, vaření s italem hovězí na víně, hovězína víně, recept na hovězí, hovezinavine, recepty na vine

Suroviny:
přední hovězí, víno červené, cibule, slanina, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, jalovec, tymián, mouka hladká, kečup sladký, vývar, sůl

Přidat fotografie receptu