Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portugalské maso

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny

Porce: 2+

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 123 kJ /
507 kcal
Bílkoviny3,31 g
Tuky33,78 g
Vláknina7,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy21,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kousky (širší nudličky), osolíme a dáme do větší mísy.
Zalijeme vínem s kořením a necháme minimálně 1,5 hodiny marinovat. Krok 2: Pak k masu přidáme ostatní nakrájené přísady, dobře promícháme a dáme do zapékací mísy (pekáče), zalijeme olejem. Krok 3: Dáme do středně vyhřáté trouby ze začátku přikryté alobalem. V průběhu pečení alobal sundáme a necháme péci do
změknutí masa. Podávala jsem s rýží.

Zveřejněno 20. 7. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portugalské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Kg5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portugalské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Kg5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
portugalské kuřecí maso, portugalské recepty, portugalské kuřecí mas

Suroviny:
stehno kuřecí, pepř celý, koření hřebíček, koření oregáno, skořice mletá, cibule, rajče, mrkev, olivy, olej slunečnicový, víno červené, sůl, bujón slepičí

Přidat fotografie receptu