Suroviny
Porce: 2+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 33,78 g |
Vláknina | 7,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zalijeme vínem s kořením a necháme minimálně 1,5 hodiny marinovat. Krok 2: Pak k masu přidáme ostatní nakrájené přísady, dobře promícháme a dáme do zapékací mísy (pekáče), zalijeme olejem. Krok 3: Dáme do středně vyhřáté trouby ze začátku přikryté alobalem. V průběhu pečení alobal sundáme a necháme péci do
změknutí masa. Podávala jsem s rýží.
Zveřejněno 20. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portugalské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Kg5
Moje poznámka
Portugalské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Kg5
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 12 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 14 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 25 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 5 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 5 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 6 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 6 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 7 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 8 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 10 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 11 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 11 hodinami
Tématické fráze:
portugalské kuřecí maso,
portugalské recepty,
portugalské kuřecí mas
Suroviny:
stehno kuřecí,
pepř celý,
koření hřebíček,
koření oregáno,
skořice mletá,
cibule,
rajče,
mrkev,
olivy,
olej slunečnicový,
víno červené,
sůl,
bujón slepičí
Komentáře (2)