Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 096 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 1,03 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 98,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oškrábeme a vaříme cca 5-8 minut. Po této době slijeme a necháme chvíli stranou.
Mezitím rozmixujeme (nasekáme) půlky rajčátek s olivovým olejem, kapkou oleje ze sušených rajčat, jarní cibulkou, lístky bazalky, osolíme a opepříme. Krok 2: Tuto směs smícháme s brambory a necháme cca 20 minut stranou. Připravíme lanšmítu, který nakrájíme na plátky. Brambory, obalené sosem, vložíme dokola kulaté pečící nádoby a do středu pečící nádoby s brambory vložíme plátky lanšmítu. Zbylou směs poklademe na brambory a pečeme dozlatova..
Mezitím rozmixujeme (nasekáme) půlky rajčátek s olivovým olejem, kapkou oleje ze sušených rajčat, jarní cibulkou, lístky bazalky, osolíme a opepříme. Krok 2: Tuto směs smícháme s brambory a necháme cca 20 minut stranou. Připravíme lanšmítu, který nakrájíme na plátky. Brambory, obalené sosem, vložíme dokola kulaté pečící nádoby a do středu pečící nádoby s brambory vložíme plátky lanšmítu. Zbylou směs poklademe na brambory a pečeme dozlatova..
Zveřejněno 31. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkY8
Moje poznámka
Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkY8
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 2 hodinami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 20 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 6 minutami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 40 minutami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 1 hodinou
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 2 hodinami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 4 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 5 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 15 hodinami
Tématické fráze:
pork luncheon meat-recepty,
zapečený lanšmít,
zapečené brambory s lančmítem,
recepty z lančmítu,
luncheon meat recepty,
recepty z luncheon meat,
luncheon s bramborem
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
olej ze sušených rajčat,
pepř,
cibulka jarní,
rajče cherry,
bazalka čerstvá,
luncheon meat konzerva
Komentáře