Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 096 kJ /
501 kcal
Bílkoviny13,40 g
Tuky1,03 g
Vláknina21,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy98,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oškrábeme a vaříme cca 5-8 minut. Po této době slijeme a necháme chvíli stranou.
Mezitím rozmixujeme (nasekáme) půlky rajčátek s olivovým olejem, kapkou oleje ze sušených rajčat, jarní cibulkou, lístky bazalky, osolíme a opepříme. Krok 2: Tuto směs smícháme s brambory a necháme cca 20 minut stranou. Připravíme lanšmítu, který nakrájíme na plátky. Brambory, obalené sosem, vložíme dokola kulaté pečící nádoby a do středu pečící nádoby s brambory vložíme plátky lanšmítu. Zbylou směs poklademe na brambory a pečeme dozlatova..

Zveřejněno 31. 7. 2019

Poznámka autorky Ivace64

Poznámka:

Po dlouhé době jsem měla opravu zase výborný Pork Luncheon meat. Léta jsem tak dobrý neměla..

https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/07/tomatov...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zkY8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zkY8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pork luncheon meat-recepty, zapečený lanšmít, zapečené brambory s lančmítem, recepty z lančmítu, luncheon meat recepty, recepty z luncheon meat, luncheon s bramborem

Suroviny:
brambory, olej olivový, olej ze sušených rajčat, pepř, cibulka jarní, rajče cherry, bazalka čerstvá, luncheon meat konzerva

Přidat fotografie receptu