Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory zapékané s brynzou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 40 min

90 min (50 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 234 kJ /
1 729 kcal
Bílkoviny89,47 g
Tuky70,67 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,84 g
Sůl4,42 g
Sacharidy172,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiačiky dobre umyjeme a uvaríme. Necháme prechladnúť a potom rozrežeme na polovice (nelúpeme ich). Krok 2: Pridáme na kolieska nakrájané párky. Premiešame. Dáme do olejom vymasteného pekáča. Krok 3: Na zmes poukladáme na štvrtiny nakrájané vajíčka. Krok 4: Bryndzu rozšľaháme s mliekom a kôprom. Mlieka nedávame veľa, len toľko, aby sa dala vyliať na zemiaky, má byť hustá, nie riedka. Krok 5: Pečieme v rúre na 180°C dozlata. Krok 6: Podávame teplé so zeleninou, žinčicou alebo ako prílohu k mäsu.

Zveřejněno 1. 8. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory zapékané s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QMgY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory zapékané s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QMgY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Hambro: ˇAno, netreba podlievať. Pekáč je vymastený olejom, takže sa nič neprichytí, a všetko je uvarené, takže skutočne stačí len poliatie rozmiešanou bryndzou a trochou mlieka a cca 20 min sa zapečie, kým nie je dozlata. :-K

Tohle mi určitě bude chutnat :yes:
Chápu dobře, že se to vůbec nemusí podlévat?

MiskaM: Ďakujem. :-K;-)

Hmm to může být dobrý <3

Tématické fráze:
brynza recepty, zapekane brambory s drydzou, recept na zapékané brambory, zapékané brambory, brynza brambory, bryndza recepty, recept zapékané brambory s bryndzou, zapékané brambory recepty, zelí s bramborem a brynzou zapékané, zapekane brambory s brinzou, brynza recepty brambory, recepty s bryndzou

Suroviny:
brambory, párky frankfurtské, vejce, brynza, mléko, kopr

Přidat fotografie receptu