Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 277 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,21 g |
Tuky | 41,06 g |
Vláknina | 4,02 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 39,23 g |
Postup přípravy
Jako příloha se skvěle hodí dušená rýže podávaná zvlášť v misce.
Zveřejněno 18. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí křídla s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EwDN
Moje poznámka
Kuřecí křídla s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EwDN
Nejnovější recepty
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 37 minutami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 1 hodinou
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 6 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční mazanec
Mili5 před 6 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 25 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 44 minutami
Valašské frgály
Hajcman před 52 minutami
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 1 hodinou
Slávky dušené na víně
sarki před 1 hodinou
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 1 hodinou
Mechový dort (se špenátem)
zuz.anka před 2 hodinami
Vločková kaše s jablíčky
marta117 před 2 hodinami
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 2 hodinami
Tématické fráze:
pak choi recept,
kureci kridla s pak choi top recepty,
pak choi recepty,
kuřecí křídla a pak choi top recepty,
pak choi,
priloha k pecenym kridlum,
recepty na kureci kridla,
pak choi - recepty,
grilovaná kuřecí křídla s limetou a s máslem,
kuřecí křídla s ustřicovou s omáčkou,
pak choi thajský salát
Suroviny:
křídla kuřecí,
zelí čínské pak choi,
olej kokosový,
máslo,
ústřicová omáčka,
česnek,
zázvor čerstvý,
med,
limetka,
zelená nať,
chilli paprika čerstvá,
sůl
Komentáře (6)