Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kohout v zelenině

Hodnocení receptu je 4,7 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 643 kJ /
1 110 kcal
Bílkoviny15,82 g
Tuky89,82 g
Vláknina17,99 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,72 g
Sacharidy40,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve dáme vařit vývar, dáme vody jen tak, aby vše bylo zalité a vaříme cca hodinku. Na sádle vyškvaříme slaninu, přidáme pokrájenou cibuli na kousky a po chvíli i česnek. Krok 2: Zeleninu nakrájíme na kousky a přidáme k cibuli. Podlijeme pivem a necháme chvíli odvařit. Vmícháme protlak a hořčici. Vložíme nasolené porce kohouta, tymián a podlijeme vývarem. Krok 3: Pekáč přikryjme a pečeme na 170 st. do měkka. Během pečení podle potřeby podléváme a poléváme maso. Před koncem pečení odebereme cca polovinu zeleniny s výpekem a promixujeme. Krok 4: Do zbylého výpeku přidáme hrášek a rozmixovanou omáčku. Vše pečeme dalších cca 6-8 minut. Omáčku dochutíme a podáváme s bramborovou kaší nebo rýži.

Zveřejněno 20. 8. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kohout v zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Qr7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kohout v zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Qr7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Lenunka: Měla jsem mladého kouta, ten byl měkký za cca dvě hodiny...dopíšu to.

Smím se zeptat, jak se kohout dlouho peče? není lepší ho nejprve naložit? :-)

Tématické fráze:
recepty z kohouta, kohout recept, kohout recepty, recept na kohouta, recepty na kohouta, pečení kohout, recept na mladého kohouta, opilý kohout recepty, kouhout na na zelenině, jak se peče kohout, recept kohout, kohout na kořenové zelenině, jak naložit kohouta, jak vařit kohouta, kohout top recepty, kohout na tymiánu, kohout na pečení, co s kohoutem, jak dlouho se peče kohout, recepty s kohoutem

Suroviny:
kohout, slanina uzená, cibule, mrkev, petržel, celer, hrášek mražený, paprika, česnek, pivo světlé, protlak rajčatový, hořčice hrubozrnná, sádlo, tymián, kohout, zelenina kořenová, cibule, libeček, bobkový list, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu