Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 643 kJ / 1 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,82 g |
Tuky | 89,82 g |
Vláknina | 17,99 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,72 g |
Sacharidy | 40,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohout v zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Qr7
Moje poznámka
Kohout v zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Qr7
Nejnovější recepty
Jednoduchý perník
Přidáno před 5 minutami
Valašský kontrabáš
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí stehno a pečený květák se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí roštěnky
Přidáno před 18 hodinami
Zelánky
Přidáno před 19 hodinami
Holandský sýrový salát podle ČSN
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
tara23 před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
kimlo před 1 hodinou
Pudinkové šátečky
Sima1996 před 1 hodinou
Karbanátek Mydláře
Eva S. před 1 hodinou
Kořeněná polévka s bílými fazolemi zahuštěná vločkami
TondaJ před 3 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Misicka77 před 15 hodinami
Kachní rizoto na srbský způsob
Sahula před 15 hodinami
Cibulovo - bramborový krém
Sahula před 15 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Sahula před 15 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
radbastim před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kohouta,
kohout recept,
kohout recepty,
recept na kohouta,
recepty na kohouta,
pečení kohout,
recept na mladého kohouta,
opilý kohout recepty,
kouhout na na zelenině,
jak se peče kohout,
recept kohout,
kohout na kořenové zelenině,
jak naložit kohouta,
jak vařit kohouta,
kohout top recepty,
kohout na tymiánu,
kohout na pečení,
co s kohoutem,
jak dlouho se peče kohout,
recepty s kohoutem
Suroviny:
kohout,
slanina uzená,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
hrášek mražený,
paprika,
česnek,
pivo světlé,
protlak rajčatový,
hořčice hrubozrnná,
sádlo,
tymián,
kohout,
zelenina kořenová,
cibule,
libeček,
bobkový list,
sůl,
pepř
Komentáře (2)