Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 583 kJ /
1 095 kcal
Bílkoviny120,68 g
Tuky64,17 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 5,23 g
Sůl12,15 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V tlakovém hrnci povaříme (tlakujeme) uzenou krkovici na cca (15-20 minut).
Krkovičku po této době vyjmeme, nakrájíme na plátky a vložíme na chvíli na pekáček s kapkou oleje a vývaru. Krátce v rozehřáté troubě opečeme. Krok 2: Mezitím na oleji (másle) zpěníme cibuli. Přidáme hořčici, provensálské bylinky a vmícháme několik lžiček Passata de Cipolla, zamícháme a vypneme. Krok 3: Uzenou krkovičku podáváme se směsí z hořčice, bylinek a Passata de Cipolla a bramborovou kaší.

Zveřejněno 26. 8. 2019

Poznámka autorky Ivace64

Místo De Cipolla můžete orestovat červenou cibuli, přidat bylinky, hořčici, vývar, solamyl...

https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/08/pikantn...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jokl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jokl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
uzená krkovice recepty, výborná pečená uzená krkovice, uzená krkovice, uzená krkovice recept, pečena krkovice recepty, pečená krkovice, výborná pečená uzená krkovička, krkovička s omáčkou passata

Suroviny:
krkovice uzená, cibule, olej řepkový, hořčice, vývar uzený, koření provensálské

Přidat fotografie receptu