Podzimní moučník s vůní perníku
Hrušky se v naší kuchyni těší velké oblibě, zejména pak ve sladké kuchyni. Jednoduché a chutné moučníky oceníme na všední den, ale i v případě, že se blíží nečekaná návštěva. Pohostěte je třeba tímto podzimním moučníkem s vůní perníku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 191 kJ / 5 065 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,82 g |
| Tuky | 202,14 g |
| Vláknina | 62,50 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 665,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní moučník s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GlJr
Moje poznámka
Podzimní moučník s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GlJr
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
moučník perníkový,
perník do studené trouby,
perníkový moučník,
fikovo-datlový moucnik,
moucnik na stredu
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
sůl,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
ořechy vlašské,
olej,
rum,
prášek do pečiva,
skořice,
perník,
jablko,
hruška,
máslo
Komentáře (5)