Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí rizoto po sečuánsku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 665 kJ /
1 354 kcal
Bílkoviny131,71 g
Tuky7,72 g
Vláknina16,07 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,24 g
Sacharidy180,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme všechny ingredience na marinádu. Maso nakrájíme nudličky a necháme marinovat alespoň hodinu na chladném místě. Krok 2: Poté ve wok pánvi osmahneme na oleji maso spolu s marinádou, vyndáme maso z pánve. Dáme do ní na čtverečky nakrájené cibule, česnek a mraženou zeleninu spolu se sojovou omáčkou. Mezi marinováním a dušením zeleniny uvaříme rýži dle návodu. Krok 3: Do pánve vrátíme maso a společně prohřejeme. Nakonec celou směs podlijeme trochu vody smíchanou s maizenou. Nakonec přimícháme rýži a můžeme podávat.

Zveřejněno 4. 10. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rizoto po sečuánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g3lk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rizoto po sečuánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g3lk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuřecí nudličky po sečuánsku

Suroviny:
prsa kuřecí, směs zeleninová mražená, cibule, česnek, olej, škrob kukuřičný, omáčka sojová, voda, rýže, omáčka sojová, ocet rýžový, sherry, chilli, cukr třtinový, zázvor, škrob kukuřičný, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu