Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra s cibulkou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 548 kJ /
609 kcal
Bílkoviny84,00 g
Tuky25,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 355 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dobře propláchneme kuřecí játra, odstraníme blány, jen ty, které jsou viditelné. Jatýrka kvůli blanám a šlachám neprořezáváme, jsou tenké a jemné a při tepelné úpravě, dušením a povařením se ztrácí.  Krok 2: Připravená kuřecí játra dáme restovat na cibulku, pak přiklopíme pokličkou a dusíme za občasného míchání asi 15 minut. Pozor, jatýrka nesolíme, aby zůstala jemná a měkká. Osolíme, až když jsou hotová.  Podávala jsem s rýží.

TIP: Jak ochutit játra na cibulce

Zveřejněno 17. 10. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra s cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZLkw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra s cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZLkw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuřecí játra, úprava kuřecí jatry, kuřecí játra top recepty, kuřecí játra recept, kuřecí játra recepty, recept na kuřáci z kuřecích jater, jak dobře připravit kuřáci jatru, kuřecí játra cibulka a žampiony recept, kuchařka úprava z kuřecích jater

Suroviny:
játra kuřecí, olej slunečnicový, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu